Nieuws

Nieuw: MijnArbeidsjurist

woensdag 17 april 2019

Frontyr (zusterbedrijf van Felison) gelooft al jaren in betaalbare en toegankelijke juridische dienstverlening met toegevoegde waarde voor u als ondernemer en werkgever.

Met MijnArbeidsjurist van Frontyr heeft u altijd een snel antwoord op uw juridische vragen via de telefonische helpdesk. Daarnaast is MijnArbeidsjurist een waardevolle toevoeging op uw verzuimverzekering. Gebruikers van MijnArbeidsjurist hebben namelijk toegang tot diverse praktische modeldocumenten die Frontyr in overleg met u kan afstemmen op de wensen en behoeften van uw bedrijf. Ook kan Frontyr u vertegenwoordigen in juridische procedures en kijken zij met een juridische blik kritisch naar de voortgang van langlopende verzuimdossiers. Frontyr is altijd op de hoogte van juridische actualiteiten en zorgt voor een praktische en duidelijke vertaling, zodat u de impact ervan op uw onderneming eenvoudig kunt beoordelen. Met MijnArbeidsjurist van Frontyr bent u altijd verzekerd van deskundig advies en ondersteuning op het gebied van het arbeidsrecht en overige juridische zaken waar u als onderneming mee in aanraking kan komen.

Bent u geïnteresseerd in MijnArbeidsjurist? Of wilt u meer weten over de toegevoegde waarde van Frontyr voor uw bedrijf? Neem contact op met uw adviseur of kijk op de website van Frontyr!

Lees het vorige artikel: Felison voor de klas