Nieuws

Goed nieuws! Vanaf nu ook verhaalservice bij de Verzuimverzekering!

vrijdag 17 mei 2024

Lijdt het bedrijf van je klanten schade door verzuim van een werknemer dat is veroorzaakt door een aansprakelijke derde? Dan is het goed om te weten dat wij nu ook de ARAG ProRechtCombinatie© Regres Plus aanbieden. Met deze verzekering krijgen je zakelijke klanten hulp van de experts van ARAG bij (onder andere) het verhalen van de schade.

Schade verhalen op de schuldige partij

Werkgevers lopen helaas behoorlijke risico’s als werknemers ziek worden. Zolang de werknemer ziek of arbeidsongeschikt is, moet het loon wel gewoon doorbetaald worden. Om deze kosten te dekken, is er een verzuimverzekering. Maar als de ziekte of arbeidsongeschiktheid van de werknemer veroorzaakt is door een derde partij, dan kunnen loonkosten en andere schade op die schuldige partij verhaald worden. Dat kan met een zakelijke rechtsbijstandverzekering. Maar als het bedrijf deze verzekering niet heeft, kan er ook gekozen worden voor de ARAG ProRechtCombinatie© Regres Plus. Deze verzekering richt zich specifiek op het verhalen van ’verzuimschade’ op de aansprakelijke partij.

De ARAG ProRechtCombinatie© Regres Plus biedt hulp

In onze online omgeving kan je naast de Verzuimverzekering nu ook de ARAG ProRechtCombinatie® Regres Plus afsluiten. Naast dekking voor ‘reguliere’ verzuimkosten heeft j relatie dan ook dekking voor het verhalen van de schade op een aansprakelijke derde én recht op juridische hulp als hij een conflict heeft met een medewerker over de vraag of deze arbeidsongeschikt is en conflicten die hieruit voortvloeien. En dat alles tegen een aantrekkelijke premie. De ARAG ProRechtCombinatie© Regres is namelijk al vanaf slechts € 8,62 per medewerker af te sluiten.

De ARAG ProRechtCombinatie© Regres Plus

  • Verhalen van verzuimschade veroorzaakt door een aansprakelijke derde
  • Dekking voor conflicten met werknemers bij twijfels over ziekte/arbeidsongeschiktheid
  • Conflicten die voortvloeien uit bovenstaande
  • Toegang tot ruim 500 gespecialiseerde juristen en advocaten
  • Aantrekkelijke premie

 

Een mooie extra service voor je klant!