Nieuws

Dé tijd om aan de slag te gaan met overvoer

dinsdag 31 mei 2022

Deze periode is bij uitstek dé tijd, waarin wij graag samen met je de overvoer per 1 januari 2023 willen voorbereiden. Boven het efficiencyvoordeel, profiteer je van het gemak van één verzuimbegeleider, één rekening-courant en één wijze van naverrekenen. Uiteindelijk houd je zo meer tijd over om jouw relaties te adviseren.

Belangrijke deadlines
Hoewel 1 januari 2023 nog ver weg lijkt, hanteren sommige verzekeraars voor het doorgeven van overvoer een deadline van 1 oktober 2022. Overweeg je om de arbodienstverlening over te sluiten? Dan is ook 1 oktober 2022 een belangrijke datum. Arbodiensten hanteren over het algemeen een opzegtermijn van drie maanden. Kortom, een goed moment om in de zomer al aan de slag te gaan met overvoer.

Interesse om de portefeuille geheel of gedeeltelijk over te voeren? Neem contact op met je Consultant Personeel & Inkomen of stuur een e-mail naar Leonie Vijn. Zij helpen je graag!