Nieuws

Upload het verlengingsvoorstel in VerzekeringsInzicht

woensdag 27 oktober 2021

Afgelopen periode ontvingen jouw relaties de nieuwe verlengingsvoorstellen van de risicodragers die niet bij Felison zijn ondergebracht. Maar sluiten de voorwaarden nog aan bij de bedrijfsactiviteiten? Betalen ze niet teveel voor de huidige polis?

Waarom het goed is om het verlengingsvoorstel bij de aanvraag te uploaden

Wanneer je een verlengingsvoorstel uploadt bij de offerteaanvraag, kan ons acceptatieteam dit meenemen in het overleg met risicodragers. Zo proberen wij te onderhandelen om een passende premie te krijgen die concurrerend is met het geboden verlengingsvoorstel.

Wat zijn jouw voordelen?

Door proactief op het verlengingsvoorstel te handelen, laat je aan de relatie zien dat je je optimaal inzet voor het beste aanbod. Zo kan je werken aan een duurzame relatie. Wanneer alle relaties bij Felison zijn ondergebracht heb je maar één inkoopkanaal én uniformiteit in polissen.

Heb je vragen over het uploaden van een verlengingsvoorstel bij een offerteaanvraag? Neem dan contact op met het acceptatieteam. Zij kunnen ze je alles vertellen over de werkwijze en VerzekeringsInzicht.