Nieuws

Met gemak het beste advies

vrijdag 24 juli 2020

Onze missie ‘met gemak het beste advies’ stelt u in staat om uw klanten nog beter van dienst te zijn. Niet alleen biedt u via Felison de beste verzekeringsoplossingen aan, ook op het gebied van verzuimbeheersing, risicomanagement en personeelsmanagement staat een heel netwerk van diensten tot uw beschikking.

Wat bieden wij u?

Verzekeringsoplossingen
In Verzekeringsinzicht kunt u gemakkelijk en snel offertes vergelijken, aanvragen en aanmaken. Binnen de gestelde acceptatiecriteria geschiedt dit proces geheel automatisch, waardoor u zelf bepaalt hoe snel u een offerte/aanvraag afwikkelt.

Risicomanagement
Met het totaalconcept van Felison heeft u de mogelijkheid om meer dan alleen administratieve werkzaamheden voor uw relatie uit te voeren. U creëert een meerwaarde door te ondersteunen op HR en proces gerelateerde onderwerpen.

Personeelsmanagement 
Krijg meer grip op het verzuimproces door een goede koppeling met een verzuimapplicatie (Onvia). Tevens krijgt u met de rapportage Personeels- en Verzuiminzicht inzicht in de voortgang van de processen omtrent preventie, verzuim, gezondheid en re-integratie.

Opleidingen en trainingen
Vergroot uw advieswaarde naar uw klanten door een opleiding, training of workshop te volgen. Wij verzorgen de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI) en Register Adviseur verzuim en inkomensmanagement (RVI). Daarnaast bieden wij praktijkgerichte workshops.

Wat betekent dit voor u?

  • Tijdwinst en gemak
  • De regie over de processen bij uw klant
  • Korte lijnen en snelle reactietijden
  • Gebruikersgemak voor de werkgevers
  • Eenvoudig switchen van risicodrager en arbodienst
  • Inzicht in uw portefeuille door middel van ruime managementinformatie

Interesse?

Heeft u interesse in de dienstverlening van Felison? Onze adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op via het contactformulier of maak direct een vrijblijvende afspraak.