Nieuws

Accountmanager aan het woord: Frank van der Starre

donderdag 19 september 2019

Frank is accountmanager bij Felison in regio Noord West Nederland. Van origine is hij leraar lichamelijke opvoeding. 25 jaar geleden besloot hij om de verzekeringswereld in te stappen en ging hij aan de slag als adviseur bij De Amersfoortse Verzekeringen. Hij heeft daar veel ervaring opgedaan in het inkomensvak en sinds 2015 is hij werkzaam bij Felison. Het is zijn taak om adviseurs te ondersteunen die samenwerken met Felison. Daarnaast houdt hij zich intern bezig met het borgen van kwaliteit van de dienstverlening en geeft hij sturing aan het team van accountmanagers van Felison.

“Bij de klant moet je het verdienen.” Dat is een uitspraak die Frank van der Starre veel hoort. “Felison is dé serviceprovider op het gebied van inkomensverzekeringen. Door een efficiënte manier van werken, zorgt Felison ervoor dat de adviseur optimaal gebruik kan maken van zijn beschikbare uren. Dit betekent dat hij meer dan ooit bij zijn klanten kan zijn en tijd heeft om nieuwe klanten te werven. Felison biedt niet alleen een unieke digitale oplossing maar heeft ook een team van deskundigen die altijd voor iedere adviseur klaar staat. Met gemak het beste advies is onze missie. Zowel voor de werkgever als voor de adviseur.” Aldus Frank.

Wilt u ook het gemak ervaren en meer tijd vrijmaken voor het werven van klanten en voor uw klanten zelf? Neem dan nu contact met mij op.