Nieuws

Arbodienst via Consense Arbo loont

donderdag 17 december 2015

Vraag aan een willekeurige ondernemer hoe vaak hij contact heeft met zijn arbodienst en wie hij daar kent. Het antwoord zal zeer waarschijnlijk zijn dat het contact beperkt is en dat hij alleen de bedrijfsarts als professional kan noemen.  Dat is op zich opmerkelijk genoeg. Gezamenlijk werken aan duurzaam inzetbaar personeel om zodoende het verzuim structureel te verlagen, dat is de visie van Consense Arbo. Een perfecte aansluiting op de verzuimverzekering die u uw relaties adviseert. Dat zorgt voor efficiëntie en zorgverlichting.

Uw relaties willen het verzuim goed afgedekt hebben, de verzuimverzekering van Felison is hiervoor – zoals u wellicht al heeft ervaren – een uitstekende keuze. Met een betrokken proactieve arbodienstverlener is het verzuimmanagement volledig in beheer en beïnvloedt dat het rendement van het bedrijf positief. Felison adviseert u Consense Arbo. Het resultaat spreekt voor zich: werknemers die gezond en in balans zijn hebben een hogere productiviteit, benutten volledig hun werkvermogen, hebben veel werkplezier, zijn flexibeler en vallen minder snel uit. Mochten er dan toch duidelijke medische beperkingen zijn, wordt het traject deskundig begeleid door de specialisten waaronder de bedrijfsarts conform Wet Verbetering Poortwachter (WVP). Consense Arbo biedt tevens advies op het gebied van preventie, organisatieadvies, veiligheid, uitvoering WVP en kan alle disciplines Ziektewet uitvoeren binnen één verzuimapplicatie.

De korte lijnen, een vast contactpersoon, gevraagd en ongevraagd advies en transparantie zijn de kernwaarden van Consense Arbo die resulteren in samen werken aan optimaal verzuimmanagement.

Meer informatie vindt u op www.consensearbo.nl of neem direct contact op met afdeling Commercie reactie@consensearbo.nl of bel 085 – 773 18 26.

Met gemak het beste advies. Wij zijn u graag van dienst.

Lees het vorige artikel: Felison maakt deel uit van a.s.r.