Consultant Personeel & Inkomen

Regio Noordoost Nederland

Weet jij als adviseurs te binden aan onze organisatie? Ga jij als Consultant Personeel & Inkomen graag op pad om nieuwe relaties aan te trekken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Felison maakt onderdeel uit van de Boval Groep. Felison is dé serviceprovider op het gebied van inkomensverzekeringen. Wij nemen de adviseur werk uit handen, Wij verzorgen de offerte, polisopmaak, schadeafwikkeling en overige administratie. Daarnaast beschikt Felison over een groot aantal volmachten waardoor producten van zowel de bekende- als niche-maatschappijen als ook voor specifieke doelgroepen kunnen worden aangeboden. Ten behoeve van de groei van Felison zoeken wij een Consultant Personeel & Inkomen .

Wat ga jij doen als Consultant?

Als Consultant Personeel & Inkomen werf en adviseer je nieuwe relaties voor Felison en beheer je een account met bestaande relaties. Jij benut jouw kennis en kunde zodanig dat je commerciële kansen omzet in productie. Tevens ben jij onze vertegenwoordiger op bijeenkomsten, beurzen en overige commerciële activiteiten. Je vertelt hier moeiteloos over onze diensten en weet andere adviseurs te overtuigen van onze toegevoegde waarde door jouw kennis. Dankzij jouw inzet draag je direct bij aan de groei van onze organisatie.

Jouw talenten

Als Consultant Personeel & Inkomen ben je enthousiast, gedreven, heb je overtuigingskracht en straal je zelfvertrouwen uit. Tevens heeft de ideale kandidaat werkervaring in een soort gelijke functie. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau heeft;
  • In het bezit is van rijbewijs B;
  • Commercieel en klantgericht is;
  • De Nederlandse taal uitstekend beheerst, zowel in woord als geschrift.


Wat bieden wij?

  • Een informele en open werksfeer;
  • Vanzelfsprekend faciliteren wij het om vakdiploma’s te behalen en uit te breiden;
  • Een collectieve pensioenregeling en een goed aanbod van collectieve verzekeringen;
  • Er staat een leaseauto voor je klaar en je krijgt uiteraard de faciliteiten om plaats onafhankelijk te werken;
  • Sporten/fitness op kosten van de werkgever;
  • Een personeelsvereniging die zorgt voor veel gezelligheid in de vorm van borrels, feesten en uitjes.


Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 023 – 520 15 00. Wil je meer te weten komen over Felison? Ga dan naar www.felison.nl.

Ben jij de gedreven collega die wij zoeken en kom je graag ons team van Consultants versterken? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier op onze website!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.