Nieuws

VKG gaat intensief samenwerken met Felison

donderdag 30 juni 2016

VKG, de full serviceprovider uit Hoorn, en Felison Assuradeuren B.V., dé serviceprovider inkomensverzekeringen uit Velserbroek, gaan intensief samenwerken op het gebied van collectieve inkomensverzekeringen. VKG en Felison zijn onderdeel van a.s.r.

De markt voor collectieve inkomensverzekeringen wordt complexer en steeds meer gedomineerd door enkele grote spelers. Gespecialiseerde volmachtbedrijven zijn, door middel van “state of the art”-automatisering en kwalitatieve dienstverlening zoals verzuimbegeleiding en casemanagement, vaak in staat sneller te anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving. Een van die volmachtbedrijven is serviceprovider Felison.

VKG heeft de afgelopen jaren een gezonde en stabiele portefeuille collectieve inkomensverzekeringen opgebouwd. Door de samenwerking met Felison biedt VKG de aangesloten adviseur meer mogelijkheden om zijn klanten te bedienen. VKG verwacht de slagkracht te vergroten en de kwaliteit van de dienstverlening te versterken. Vanaf vandaag kunnen de adviseurs die zijn aangesloten bij VKG gebruik maken van de kennis en verzekeringsoplossingen van Felison. De bestaande volmachtportefeuille collectieve inkomensverzekeringen zal per 1 januari 2017 worden overgevoerd naar de volmacht van Felison.

Lees het vorige artikel: Doorwerken na AOW-leeftijd – gevolgen voor werkgever