Nieuws

Nieuwe website Felison

woensdag 20 mei 2015

Felison Assuradeuren heeft een volledig vernieuwde website waar u informatie vindt over ons en onze verzekeringen. De site is bedoeld om u eenvoudig en op snelle wijze informatie te geven. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid voor u als bezoeker.

Bent u als adviseur aangesloten bij Felison? Dan kunt u op de homepage direct inloggen op de diverse tools die wij aanbieden. Ook vindt u informatie over onze producten.

Mocht u niet kunnen vinden waar u naar op zoek bent, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen en advies staan onze adviseurs namelijk graag voor u klaar.

Lees het vorige artikel: Bedenktermijn bij beÃĢindigingsovereenkomst