Nieuws

Makkelijk zaken regelen via UWV Digipoort

dinsdag 30 april 2024

Wist je dat jouw relaties steeds meer zaken online kunnen regelen via UWV Digipoort? Voorheen deed de werkgever deze zaken wellicht via het werkgeversportaal.

UWV Digipoort

UWV Digipoort biedt de werkgever een snellere en makkelijkere wijze van zaken doen. Jouw relaties kunnen hier diverse kwesties regelen, zoals het regelen van zwangerschaps- en bevallingsverlof of het ziek- en beter melden van de werknemers. Ook als eigenrisicodrager kan de werkgever verschillende zaken regelen vanuit dit portaal, zodat het gemakkelijker wordt om erachter te komen welke stappen de relatie dient te nemen. Heeft de werkgever bijvoorbeeld te veel uitkering betaald en wenst de relatie een terugbetaling daarvan? Dan kan de werkgever op UWV Digipoort terecht. Er wordt daarbovenop een digitaal overzicht bijgehouden, zodat de werkgever snel belangrijke documenten kunt zoeken.

Heeft je relatie naar aanleiding van deze blog vragen? De juristen van Frontyr helpen u hier graag mee verder. Neem contact met ons op via 085 – 773 26 66 of advies@frontyr.nl