Nieuws

Overzichten van de verzekerde rente

woensdag 12 april 2023

Adviseurs en werkgevers kunnen overzichten van de verzekerde rente per werknemer terugvinden voor WIA-aanvullingsverzekeringen (WGA-Gat, WGA-Gat Uitgebreid, WIA-excedent, WIA-35-min). Deze overzichten zijn met name handig als verzekerde werknemers meebetalen aan de WIA-aanvullingsverzekering. De overzichten met de verzekerde rente kunnen gebruikt worden om een verdeelsleutel te bepalen voor de hoogte van de eigen bijdrage. Na het verwerken van de naverrekening zijn deze overzichten zichtbaar in VerzekeringsInzicht.

Waar kun je deze overzichten terugvinden? Deze documenten zijn terug te vinden in VerzekeringsInzicht. Ga daarvoor naar Mijn Portefeuille. Selecteer een relatie en open het tabblad Mijn Documenten. De omschrijving van de overzichten met verzekerde rente per deelnemer is “Overzicht VR”. Deze bestanden vallen onder de categorie werknemersbestanden.