Nieuws

Dé tijd om aan de slag te gaan met overvoer

donderdag 11 juni 2020

Deze periode is bij uitstek dé tijd, waarin wij graag samen met u de overvoer per 1 januari 2021 voorbereiden. Boven het efficiencyvoordeel, profiteert u van het gemak van één verzuimbegeleider, één rekening-courant en één wijze van naverrekenen. Uiteindelijk houdt u zo meer tijd over om uw klant te adviseren. Felison helpt u hier graag bij.

Belangrijke deadlines
Verzekeraars hebben hun overvoerbeleid aangescherpt. Hoewel 1 januari 2021 nog ver weg lijkt, hanteren sommige verzekeraars voor het doorgeven van overvoer een deadline van 1 oktober 2020. Overweegt u om de arbodienstverlening over te sluiten, dan is ook 1 oktober 2020 een belangrijke datum. Arbodiensten hanteren over het algemeen een opzegtermijn van drie maanden. Kortom, een goed moment om in de zomer al aan de slag te gaan met overvoer.

Interesse om uw provinciale portefeuille geheel of gedeeltelijk over te voeren? Neem dan contact met ons op.