Nieuws

Ondersteun uw werkgever met de rapportage Personeel- en Verzuiminzicht

maandag 24 februari 2020

Verzuim is een lastig begrip voor veel werkgevers. Niet alleen zijn de indirecte verzuimkosten een hoge kostenpost dat niet kan worden verzekerd, ook ervaren ze de wetgeving en het proces als complex. U als adviseur kunt de werkgever hierbij ondersteunen om verzuim te verminderen of zelfs te voorkomen.

Zijn de benutbare mogelijkheden tot deelherstel in beeld? Heeft de werkgever re-integratiemogelijkheden gemist of is het opbouwschema van de bedrijfsarts niet (volledig) overgenomen in het verzuimregistratiesysteem? Dit zijn zaken die direct invloed hebben op de bedrijfsvoering van uw werkgever. 

De rapportage Personeel- en Verzuiminzicht geeft u inzicht in deze vragen en biedt u overzicht in de ontwikkeling van het personeelsbestand en de verzuimkosten van uw werkgever. De informatie wordt gehaald uit de gegevens die jaarlijks worden aangeleverd en vergeleken met de branche-informatie van het CBS. Zo heeft u ieder jaar een actueel rapport waar u samen met de werkgever aan kunt werken.

Personeel- en Verzuiminzicht is een rapportage waar (inkomens) adviseurs zich dagelijks mee kunnen onderscheiden!

Meer informatie over de mogelijkheden van Felison? Neem contact op met onze Consultant Personeel & Inkomen.