Nieuws

Accountmanager aan het woord: Maurice van Schie

dinsdag 15 oktober 2019

In de regio Zuidwest Nederland is Maurice werkzaam als accountmanager bij Felison. Hij helpt adviseurs graag bij het vinden van mogelijkheden voor collectieve inkomensverzekeringen en uit te zoeken wat dat kan betekenen voor een bedrijf. De uitdagende zaken waar hij zich dagelijks mee bezighoudt variëren van het uitzoeken hoe het voor de werkgever en werknemer spannend en interessant blijft om met plezier te werken tot het onderzoeken wat de indirecte kosten zijn welke je niet kunt verzekeren en hoe pak je dit aan.

“Een vergelijk maken op premies en voorwaarden is makkelijk gedaan.” Aldus Maurice. “Dat is ook zeker belangrijk en levert met gemak het best advies voor de gehele 12-jaars propositie op. Felison onderscheidt zich door samen met de adviseur te kijken naar de rapportage Personeel- en Verzuiminzicht. Hierin staat uitgebreide data en is van iedere werkgever beschikbaar. Door deze data wordt onder andere inzichtelijk wat de indirecte verzuimkosten zijn. Doormiddel van deze rapportage levert Felison met gemak het beste advies.

Ik kijk graag samen met u hoe verzuim voorkomen kan worden en hoe hiermee echt het verschil kan worden gemaakt.”

Meer informatie? Neem nu contact met mij op